iECHO TK4S

Stolové řezací plotry mají širší využití a plní nezastupitelnou úlohu univerzálního řešení při finalizaci a zpracování nepotištěných a digitálně potištěných rolových i deskových materiálů, jako PVC fólie, papír, karton, lepenka, guma, kůže, banner, textil, plexi, akryl, PVC desky, dibond a jiné. Využívají vlečný, tangenciální, oscilační, rotační nůž nebo frézku.

Klíčové vlastnosti:

  • Rozložitelná ocelová konstrukce
  • Převod v osách X a Y pomocí hřebenového soukolí
  • Hliníková pracovní deska potažena plstěným kobercem
  • Kontinuální pás, CCD kamera, frézovací, oscilační a další nástroje
  • CNC modul s výměníkem frézovacích bitů

Cena na dotaz

Popis produktu

Plochý digitální řezací plotr iECHO TK4S může provádět funkce řezání, výsek, frézování, děrování, rýhování a značení s vysokou rychlostí a vysokou přesností. Díky stolu s pohyblivým pásem a  odvíječi rolových materiálů, může rychle dokončit zpracování materiálu. TK4S je vynikající pro výrobu vzorků, malosériovou a velkosériovou výrobu a hodí se pro reklamní, reklamní, polygrafický a obalový průmysl. TK4S od iECHO je skutečným všestranným nástrojem v řezání materiálu.

Výkonné řezací hlavy

TK4S může být konfigurován s 1, 2 nebo 3 řeznými hlavami, pokud se řežou úlohy s více nástroji. Do zvoleného počtu hlavových sestav lze rychle připevnit širokou škálu nástrojů. Maximální rychlost řezání je 1,5 m za sekundu, což umožňuje extrémně dobrou efektivitu výroby.

Možnost přesného automatického polohovacího systému

S vysoce přesnou CCD kamerou může TK4S přesně lokalizovat polohu registračních značek při řezání mnoha různých tištěných materiálů. Dokáže automaticky vyřešit problémy s odchylkou ručního polohování a deformací tisku.

Systém řízení pohybu IECHO

CUTTERSERVER iECHO činí proces řezání hladkým, efektivním a dokonalým.

Bezpečný provoz zařízení

Vestavěná optická závora a bezpečnostní spínače na pohyblivém ramenu zajišťují bezpečnost obsluhy. Při aktivaci kteréhokoliv z bezpečnostních čidel dojde k okamžitému přerušení práce, po odstranění překážky pak stroj pokračuje v dokončení zakázky.

Automatická inicializace nože IECHO

S TK4S je snadné ovládat hloubku řezu, přesnost je zaručena pomocí vestavěného infračerveného senzoru, který měří délku nástroje.

Možnosti systému kontinuálního řezání IECHO

Inteligentní dopravníkový systém iECHO usnadňuje podávání, řezání a sběr. Funkce kontinuálního řezání může řezat dlouhé kusy, což šetří náklady na pracovní sílu a výrazně zvyšuje produktivitu.

Obrovská škála nástrojů dostupných pro  iECHO TK4S zahrnuje:

EOT – Elektrický oscilační nástroj pro řezání měkkých a středně hustých materiálů. Má zdvih 1 mm.
POT – Pneumatic Oscillating Tool je vzduchem poháněný nástroj s vysokou oscilační frekvencí. Zdvih je až 8 mm a je vhodný pro řezání tvrdých, hustých materiálů. Dokáže řezat materiály až do tloušťky 50 mm v závislosti na instalovaném kotouči.
DRT – Driven Rotary Tool pro řezání textilií.
UCT – Univerzální řezný nástroj pro průchozí řezání materiálů do tloušťky 5 mm. Rychlá rychlost a nízké náklady.
KCT – Kiss Cut Tool je pro řezání samolepicích vinylů, fólií, fólií, tenkého papíru, kartonu a dalších tenkých materiálů.
CTT – Rýhovací nástroj se používá pro rýhování vlnitých materiálů, ideální pro balení.
RZ – Vřeteno frézy (vysokorychlostní) s rychlostí otáčení až 50 000 ot./min. Dokáže řezat širokou škálu tvrdých a měkkých materiálů a také provádět přesné gravírování. Včetně systému odsávání prachu.
V-CUT nástroj – pro vytváření složitých konstrukčních návrhů z vlnité lepenky. Nástroj lze nastavit až do pěti různých úhlů.

Dostupné formáty modelu  iECHO TK4S:

TK4S
Typ
TK4S 2516
TK4S 2521
TK4S 3521
Řezná plocha (šířka x délka)
1600 x 2500 mm
2100 x 2500 mm
2100 x 3500 mm
Rozměr stroje
2500 x 3400 mm
3000 x 3400 mm
3000 x 4400 mm
Řezná rychlost
1500 mm/S
Přesnost řezu
0,1 mm
Řezná tloušťka
50 mm
Formát dat
DXF, HPGL, PDF
Připojení
sériový port
Média
Vakuový systém
Výkon vývěvy
7,5 KW
9 KW
Napájení
220 V 50 Hz, 380 V/50 HZ
Prostředí
Teplota okolí 0-40°C, relativní vlhkost 20-80%

Dále by vás mohlo zajímat

Dotaz na cenu produktu